If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Давам таблото с уредите от 1,8 '92 само че му е ваден километража и стрелката трябва да се напасне, със плексигласа но без сенника защото му се счупиха щипките
За имане - има, ама си е цифра...
Ами хубаво де цифра цифра ... колко да е ?! Ако е здрав маркуча ще се помисли...
Че ги няма - няма ги. Че са скъпи - скъпи са. Тъпо, но факт.
Добавих първата оферта в раздел "бартер" - заменям отличен радиатор на климатика за задни амортисьори в много добро състояние (за предпочитане - оригиналните).
Теди*Buhalkata* търси радиаторче на парното ,но е много специфично имаше го в неговата 155 -1,6 и в 2,5 TD.
Отзад не е с пласмасова капачка,а с тръбички който влизат в самата кутия.
Моля за съдействие.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Добавих първата оферта в раздел "бартер" - заменям отличен радиатор на климатика за задни амортисьори в много добро състояние (за предпочитане - оригиналните).
Амортисьори Боге (от мойта старите) имам.
Радиатор - не ми трябва.
Не знам дали е вярно ,но аз си мисля ,че Тедо казва че са скъпи ,а не че има.
Има ги ,на "пиаца дел фалгадо" (по спомен) в квартал на Патра,Италия.Тая гад струваше 68 евро.Момата го изкара от кашонче в което видях поне още 5 Мога да направя списък с поръчки и следващия път да ви взема.
Само да кажа,че селенията - 20к - няма НИЩО общо с това на родния пазар.След смяната (пак селения 20к на 14-15 000км) На загрял 90-100градуса на маслото стрелката седеше една идея под 2 атмосфери.Сега с италиянската Селения,датчика сутрин кове на 7.5 а на загрял матор не пада от малко под средата (4 атмосфери) Изобщо и работата на двигателя стана друга и всичко си му заспа.С гръцки свещи съм (голдън лодж) и смея да твърдя че тази кола няма нищо общо като работа и вървене от преди това.И още нещо,взех си некви накладки пак от там и сега при по-яко натискане на педала направо се изсулвам от седалката
в секция "бартер" добавям и : лява външна дръжка, тъмно зелен металик, леко спукана в задния край - но напълно изрядна като механична работа. Някой може да закърпи положението с нея за година-две.
Заменям я за ляв фар, може и без стъкло, защото на моя така и не можах да му оправя рефлектора да не подскача по неравностите...
На мен ми трябва но със амортисьори немога да ти помогна
Да освежа малко последното си предложение :
заменям лява външна дръжка и комплект свещи (8бр) Bosch еднополюсни, за два фара - може и без стъкла.
На моите са им разбити системите за регулиране и задържане на рефлектора и вече стана нетърпимо
Приемам и подаръци, разбира се
Comment